Quote:
Samsungin näyttö tukee Qi-latausstandardia, joten latausalue ei ole kuitenkaan erityisen kattava, vaan ladattava puhelin täytyy asettaa latauspaikan (näytön jalka) päälle. Optimaalisin ratkaisu olisi tietysti se, että näyttö pystyisi lataamaan vaikkapa taskussa olevaa puhelinta, jolloin et olisi edes tietoinen akun täyttymisestä.
Melko futuurisia odotuksia kirjoittajalla. Eipä taida teknologia olla vielä vuosikymmeneen sillä tasolla, ettei tavallisen kuluttajan tarvitsisi asettaa puhelinta langatonta latausta varten jollekin tasolle sen sijaan, että puhelin makaisi koko ajan taskussa ellei taskua vasten länttäse jotain objektia. Eikä varsinkaan sillä tasolla, että tietokoneen näyttö lataisi taskussa olevaa puhelinta. (Eihän se sähkökään siirry vielä tavisten kodeissa langattomasti pistorasiasta kahvinkeittimeen tai telkkariin.).

Toisaalta en ainakaan itse lämpene pätkän vertaa ajatukselle, että puhelin latautuisi taskussa, luurin kun ottaa ja jättää melkoisen mielellään pois taskusta aina kuin mahdollista, oli se latauksessa tai ei. Langaton lataus myös lämmittää puhelinta varsin kiitettävästi enkä ainakaan itse kaipaa sisällä (=lämpimässä) ollessani taskuun ylimääräistä lämmitintä. Oikeastaan taskussa oleva lämmin/kuuma puhelin on äärimmäisen ärsyttävän tuntuista muutenkin.

Lainatusta tekstistä jäi kuitenkin hämmentämään eniten se, miksei kuluttaja haluaisi tietää puhelimen akun täyttymisestä? Jatkuva lataaminenhan kuluttaa vaan turhaa energiaa eikä taida vieläkään tehdä puhelimelle pidemmän päälle kovin hyvää pitää akun varausta jatkuvasti 100%:ssa etenkään, kun enemmissä määrin puhelimet ovat mallia, josta ei akkua itse voi vaihtaa.

-Kiedis