Järjestelmässäsi voi olla gigatavuja ei-toivottuja Windows 10 -tiedostoja, näin pääset eroon

uutinen julkaistu:11 syyskuuta, 2015

Microsoftin Windows Update -sovellus lataa suhteellisen aggressiivisesti tiedostoja valmiiksi, jotta tietoturva- ja muut päivitykset ovat käyttäjän asennettavissa mahdollisimman nopeasti. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että Microsoft on kenties hieman liian herkkä lataamaan Windows 10:n päivitystietoja päivittämättömille koneille. Yhtiöstä on vahvistettu The Inquirerille, että Windows Update ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Aloinkin ihmettelemään kun yhtäkkiä C-asemalla olikin enää muutama giga tilaa jäljellä.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 12. syyskuu, 2015 @ 19:17
 • #2
  Muuta mahdollisesti ei-toivottua:

  Kaikki näppäimistöllä kirjoitettu teksti varastoidaan väliaikaisiin tiedostoihin ja lähetetään kerran 30 minuutissa kohteisiin:

  oca(dot)telemetry(dot)microsoft(dot)com(dot)nsatc(dot)net
  pre(dot)footprintpredict(dot)com
  reports(dot)wes(dot)df(dot)telemetry(dot)microsoft(dot)com

  Miksi näin toimitaan, ei luonnollisestikaan tiedetä / siitä ei kerrota. Joissakin kentissä käyttöjärjestelmän sisällä on tekstinkorjaus, ja että sillä väitetään vain parannettavan automaattisen korjauksen toimintoja kaikkien laitteiden välillä. Se, onko koko näppäinpainanta-loki välttämätön lähetettäväksi, eikä vain korjatut sanat, on kyseenalaista. Lisäksi, tämä näyttää tapahtuvan vaikka käyttäjä ei olisi edes kirjautunut Microsoft-tililleen, joka eliminoi myös laitteiden välisen hyödyn.

  Voitte telnetata nuo osoitteet ja ne vastaavat. Oli pakko laittaa (dot) pisteiden tilalle jotta tämä järjestelmä päästäisi viestin läpi.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.