Järjestelmässäsi voi olla gigatavuja ei-toivottuja Windows 10 -tiedostoja, näin pääset eroon

uutinen julkaistu:11 syyskuuta, 2015

Microsoftin Windows Update -sovellus lataa suhteellisen aggressiivisesti tiedostoja valmiiksi, jotta tietoturva- ja muut päivitykset ovat käyttäjän asennettavissa mahdollisimman nopeasti. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että Microsoft on kenties hieman liian herkkä lataamaan Windows 10:n päivitystietoja päivittämättömille koneille. Yhtiöstä on vahvistettu The Inquirerille, että Windows Update ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Aloinkin ihmettelemään kun yhtäkkiä C-asemalla olikin enää muutama giga tilaa jäljellä.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 12. syyskuu, 2015 @ 19:17
 • #2
  Muuta mahdollisesti ei-toivottua:

  Kaikki näppäimistöllä kirjoitettu teksti varastoidaan väliaikaisiin tiedostoihin ja lähetetään kerran 30 minuutissa kohteisiin:

  oca(dot)telemetry(dot)microsoft(dot)com(dot)nsatc(dot)net
  pre(dot)footprintpredict(dot)com
  reports(dot)wes(dot)df(dot)telemetry(dot)microsoft(dot)com

  Miksi näin toimitaan, ei luonnollisestikaan tiedetä / siitä ei kerrota. Joissakin kentissä käyttöjärjestelmän sisällä on tekstinkorjaus, ja että sillä väitetään vain parannettavan automaattisen korjauksen toimintoja kaikkien laitteiden välillä. Se, onko koko näppäinpainanta-loki välttämätön lähetettäväksi, eikä vain korjatut sanat, on kyseenalaista. Lisäksi, tämä näyttää tapahtuvan vaikka käyttäjä ei olisi edes kirjautunut Microsoft-tililleen, joka eliminoi myös laitteiden välisen hyödyn.

  Voitte telnetata nuo osoitteet ja ne vastaavat. Oli pakko laittaa (dot) pisteiden tilalle jotta tämä järjestelmä päästäisi viestin läpi.

Vastaa tähän viestiketjuun