Microsoft julkaisi Windows 10 -aktivointioppaan

uutinen julkaistu:28 syyskuuta, 2015

Windows 10 on ollut markkinoilla jo muutaman kuukauden ajan ja päivittäneitä on kymmeniä miljoonia. Microsoftin strategia on muuttunut sitten kalliiden lisenssimaksujen ja tavoite on nyt saada mahdollisimman moni päivittämään. Päivitystä helpottavat Windowsin päivitysmuistutukset sekä uusi aktivointiopas. Microsoft listaa oppaassa tavat, joilla käyttäjä voi päivittää käyttämään uutta ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Erittäin wanhan ajan kotkotuksia moiset aktivoinnit, oppaista moisen tekemisestä puhumattakaan.

  Ubuntu (Linux-jakelu) tuli firmaamme vuoden alusta ja toimistoratkaisuksi LibreOffice 5 nyt jo kaikissa päätteissä. Ei tarvitse aktivoida eikä miettiä lisenssimaksuja tms. Vapaus ja säästöt kiinnostivat siinä määrin että Microsoftin tuotteista oli luovuttava.
 • #2
  Quote:
  Digitaalisen oikeuden käyttöjärjetelmään saa myös ostamalla Windows 10:n Windows Storesta tai olemalla mukana Insider-ohjelmassa.

  Ei kai insiderin kautta enää lisenssiä saa(?)
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.