AMD lupaa: Suuri suorituskykyloikka ensi vuoden Radeoneihin

uutinen julkaistu:19 lokakuuta, 2015

AMD:n toimitusjohtaja Lisa Su lupaili osavuosikatsauksen julkistamisen yhteydessä, että yhtiön grafiikkaohjaimien suorituskyky tehonkulutukseen nähden kasvaa kaksinkertaiseksi ensi vuonna julkistettavien uuden sukupolven piirien myötä. Ensi vuosi vaikuttaa siis hyvältä ajankohdalta päivittää koneen näytönohjain. Loikan taustalla on arkkitehtuurillisia parannuksia, mutta iso vaikutus on ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Jee!
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19. lokakuu, 2015 @ 14:59
 • #2
  Miksi näiden tuotteiden julkaisu pitää olla aina näin myöhään.
  Puolen vuoden aikana julkaistaan ainakin 2 uutta peliä, jotka eivät toimi nykyisellä näytönohjaimellani ja nyt ostin jo uuden R9 390 ohjaimen, joka menettää jo ensi vuonna merkityksensä, näiden astuessa markkinoille.
  Ainahan näin käy, että uusi on yleensä paljon parempaa, mutta tuntuu että AMD:n leivissä tämä on valitettavan useasti, että uusi tekniikka tulee käyttäjän näkökulmasta myöhässä kun uusia pelejä pukkaa. :S
  Olenko vain turhan kärsimätön köyhä?!
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.