Apple on vahvistanut ongelman MacBookien näytöissä, korjaa ilmaiseksi

uutinen julkaistu:19 lokakuuta, 2015

Apple käynnisti alkuvuodesta korjausohjelman näyttöviasta kärsiville MacBook Pro -malleille. Nyt MacRumorsin mukaan yhtiö on sisäisesti vahvistanut uudet näyttöongelmat ja kaavailee uutta korjausohjelmaa. Tällä kertaa laadunvalvonnan ongelma on huomattu Retina-näytöllisten MacBook Pro ja tavallisten MacBook-mallien häikäisysuojauksen kohdalla. Tietojen mukaan Apple korjaa ongelman ilmaiseksi ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Hyvä uutinen. Itsellä MID 2014 Macbook Pro, jossa juuri samanlainen ongelma. Ongelma aiheutui tosin omasta mokasta kun pyyhin näyttöä LCD-näytölle tarkoitetulla kosteuspyyhkeellä.

  PS. Myöskään paperi ei ole hyvä läppärin näytölle, taskunenäliinakin on niin pitkäkuituista että naarmutta mäkin näytön, kokemusta on siitäkin. Koskaan en enää pyyhi millään muulla näyttöä kuin pehmeällä mikrokuituliinalla + ehkä pienellä määrällä vettä.


  Soitan huomenna huoltoliikkeeseen ja kysyn onko mahdollista saada korjaus veloituksetta. Ilmoittelen kun saan asiasta selvyyden.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19. lokakuu, 2015 @ 23:29
 • #2
  Onnistuu suoraan kun vie huoltoliikkeeseen! Kiitos rahanarvoisesta uutisesta vielä kerran.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.