Windows 10:n seuraavan ison päivityksen tietoja paljastui – pelaa sulavammin yhteen puhelinten kanssa

uutinen julkaistu:31 lokakuuta, 2015

Microsoft valmistautuu parhaillaan Treshold 2 -päivityksen jakelun aloittamiseen Windows 10 -järjestelmille, mutta suunnitelmissa on toinenkin ominaisuuspäivitys. Tämä toinen päivitys tunnetaan nimellä Redstone ja se tulee käyttäjien saataville ensi kesänä. Redstonen uutuusominaisuuksista ei tiedetä paljoakaan, mutta WinBetan lähteet ovat paljastaneet pienen tiedonmurusen: Microsoft aikoo ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Muistuttaa aika paljon sitä, mitä Ubuntu Edge yritti saavuttaa muutama vuosi sitten. Ihan hyvä, että tälläistä ratkaisua tuetaan.

  Luultavasti auttaa Microsoftiakin samaan uusia sovelluksia myös puhelimille.
 • #2
  Kuulostaa ihan hyvältä. Itseä kiinnostaisi erityisesti se, että toimistolle tullessa voisi heittää kapulan pöydälle ja sitten jos olisi tarvis kirjoitella tekstiviestiä tai soittaa johonkin, se hoituisi tietokoneen avulla. Saisi käyttää näppäimistöä tekstarin kirjoittamiseen ja sankaluuria puhumiseen.

  Nähtäväksi jää, tuleeko tästä mitään. MS:llä on tällä hetkellä puhelinpuolella aika iso ongelma. WP:n käyttö on marginaalista verrattuna Androidiin tai iOS:ään. Kun on vähän käyttäjiä, softatarjonta on pientä ja kun softatarjonta on pientä, ei se houkuttele ostamaan Windows-puhelinta.
 • #3
  Canonicalin mobiili Linux-jakelu Ubuntu Touch toimii jo näin. Toiminnon nimihän on Convergence.

  Mm. Meizu MX4 on Ubuntu Touch puhelin.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.