Huonoja uutisia: Kaikki eivät saa Jolla Tabletia

uutinen julkaistu:2 tammikuuta, 2016

Jollan uudenvuodentervehdys on harmillista luettavaa osalle Jolla Tablet -taulutietokoneen joukkorahoitusprojektiin osallistuneille: kaikki eivät tule saamaan tilaamaansa tablettia. Tabletista on kuitenkin tehty pieni tuotantoerä, joka toimitetaan osalle tilaajista tämän vuoden alussa. Ilman ennakkotilattua Jolla Tablettia jäävillä ei ole kuitenkaan aihetta masentua, sillä Jollan mukaan ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Melkein ennakkotilasin. Työnantajakin oli tilaamassa jälleenmyyntipakettia. Ehkä onneksi ei tilattu, mutta harmittaahan tuo. Se paljon puhuttu ekosysteemi oli/on onneton. Mahdollisuus tehdä softilla rahaa puuttui täysin, se olisi tuottanut enemmän kuin pelkkä laitemyynti.

  Antamani neuvot perustuvat omaan kokemukseen. Jos mielestäsi ne ovat puutaheinää, kerro toki.
 • #2
  Puhelimeen itseensä olin tyytyväinen, mutta tuolloinkin toimituksen kanssa oli ongelmia. Tämän jälkeen päätin etten tablettia osta ennen kuin tulee oikeasti kauppoihin.

  Valmistuksen kanssa näkyy olevan aivan hirveitä ongelmia, jos tuotteen saamisessa kestää lähestulkoon vuosi.
 • #3
  Originally posted by Sefriol:

  Valmistuksen kanssa näkyy olevan aivan hirveitä ongelmia, jos tuotteen saamisessa kestää lähestulkoon vuosi.
  Tabletissahan muutettiin speksejä pitkin matkaa aika paljon, kun tuli uudempaa tekniikkaa ja haluttiin sitä käyttöön. Se oli jo omiaan viivästyttään tuotetta, niin taas tulee uudempaa tekniikkaa.

  Puhelin sinänsä on ok. Tuossa vähän kokeillut tuota Sailfish OS tabletilla (Nexus 7:lla), niin jotenkin ei oikein sovellu tablettikäyttöön. Tosin en kyllä oikein pidä Androidistakaan tabletissa. (mahdankohan oikeasti vain vihata tabletteja, en käyttiksiä?)

  Antamani neuvot perustuvat omaan kokemukseen. Jos mielestäsi ne ovat puutaheinää, kerro toki.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.