Windows 10 -päivityksestä kieltäytyminen helpottuu pian

uutinen julkaistu:29 kesäkuuta, 2016

Windows 10:een on mahdollista päivittää täysin ilmaiseksi vielä kuukauden päivät, joten kovin kauaa Microsoft ei enää yritä pakkosyöttää uutta käyttöjärjestelmää Windows 7- ja Windows 8 -käyttäjille. Olennaisia muutoksia päivitysprosessiin on kuitenkin tulossa jo paljon aiemmin. Microsoft kerännyt paljon kritiikkiä siitä, että se pakottaa vanhan Windows-version omistajia siirtymään Windows ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Microsoftilla on varmasti ollut tämä tiedossa jo alun alkaen. Nyt on vain hyvä tehdä tuollainen, kun ne jotka ei ole erehtyneet niin eivät tule päivittämäänkään ja kun ilmtaista päivitystä on enää kuukausi jäljellä, niin sama ns. luovuttaa.

    Antamani neuvot perustuvat omaan kokemukseen. Jos mielestäsi ne ovat puutaheinää, kerro toki.
  • #2
    Huvittavaa siis heinäkuun lopussa päättyy koko ilmainen käyttöjärjestelmän jako. Joten jos vielä ei ole sitä "helpompaa" Windows 10 ilmaisasennuksesta kieltäytymistä niin mitä sillä on enää väliä. Viranomaisten olisi pitänyt puuttua asiaan jo kauan sitten. Jostain kumman syystä tietotekniikassa kuluttajan oikeuksia ei kunnioiteta sitten yhtään. Mitähän varten meillä edes on ne kuluttajaa suojelevat tahot jos ne on täysin kädettömiä teknisissä asioissa.
    Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 29. kesäkuu, 2016 @ 17:27

Vastaa tähän viestiketjuun