Microsoftin toimitiloista paljastui vinkki tulevista Surface-laitteista

uutinen julkaistu:3 heinäkuuta, 2016

Microsoftin mobiililaitteiden suosio on ollut hyvin kaksijakoista erityisesti viimeisen vuoden aikana. Älypuhelimet ovat kadonneet markkinoilta miltei täysin, mutta Surface-tableteissa/-tietokoneissa on ollut nähtävissä valoa tunnelin päässä. Niinpä Microsoftilta onkin odotettu Lumia-laitteiden kuoppausta ja kenties Surface-brändin alle sijoitettu älypuhelinta. Siitä ei tosin ole mitään ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Toisaaltakin paljastui jälleen vinkki edelleen Windowsiin ja Microsoft Corporationiin luottaville:

  "Tuoreimmasta Windowsin esiversiosta on löytynyt pieni mystinen yksityiskohta, joka ZDNetin mukaan vaikuttaisi vihjaavan Windows 10:n mahdollisista tulevista kuukausimaksuista.

  ZDNet havaitsi, että Windowsin System32-kansiossa on tiedosto nimeltä UpgradeSubscription. Tiedoston asetusvalikon mukaan sen tarkempi kuvaus on ”Windows Upgrade to Subscription Tool”."

  Pian on todellakin aika kaivaa kuvetta ja kuukausittain, jos aikoo jatkaa Windows-junassa.

  Microsoft (luonnollisesti) kiistää tämänkin uutisen väitteet.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 5. heinäkuu, 2016 @ 16:36
 • #2
  Tottakai kuukausimaksullinen Ossi on tulossa. Sitä ei kai epäile kukaan. Se, että onko se ainoa vaihtoehto, onkin sitten se mielenkiintoinen kysymys.
  Nythän jo Office 365 mikkkisoftalta. Photo shop jne ovat kuukaisimaksullisia. Pikkuhiljaa varmaan kaikki pelitkin siirtyvät kuukausimaksullisiksi wanhojen online pelien tapaan... Noh tuskin nyt sittenkään.
  Kilpailutilanne vaikuttaa. Professionaalisia kuvankäsittelyohjelmaan on yksi. Photoshop, joten kuukausimaksu on helppo rahastuskeino. Karsittuja kuvankäsittelyohjelmaan on pilvin pimein, joten on kertamaksullista, ilmaista, mainosrahoitteista jne. Sama peleissä ja sama saattaa olla käyttöjärjestelmissä.
  Jos MS on niin vahva, että tietää kaikkien siirtyvän kuukausimaksullinen versioon, niin tottakai se siirtyy siihen. Nyt vain kuitenkin on se tilanne, että os puolella on ainakin heikkoa kilpailua, joten kuukausimaksullinen sattaa olla itsemurha firmalle.
  Voisi kuvitella Etta firmoille ja joillekin halukkaille asiakkaille tarjotaan kuukaisimaksullista versiota ja muille kertamaksullista. Siihen kuukausimaksullinen sitten jotain perkkejä.
  Linux yhteisö ja Apple taputtaisivat karvaisia käsiään jos Mikkisofta laittaisi ossinsa vain kuukausimaksulla jakeluun.

  Jos minä olisin mikkkisoftalla pistäisin perusversion softasta vaikka ilmaiseksi, mutta hinnoittelisivat vaikkapa dx12 ja muut peliominaisuudet kuukausimaksulle. Koska winkka on ainut pelialusta tällähetkellä. Käytännössä monopoli sillä saralla. Onneksi vulkan taitaa muuttaa tilannetta siten, ettei edes edellä mainittu kannattaisi :-)
  Kilpailu on hyvästä!

Vastaa tähän viestiketjuun