Microsoft aikaistaa Surface-julkistusta – Uusia laitteita tulossa jo syksyllä

uutinen julkaistu:6 heinäkuuta, 2016

Microsoft on päättänyt aikaistaa joidenkin Surface-laitteiden julkaisua tulevaan syksyyn, kertoo ZDNetin Mary Jo Foley. Aiemmin sunnitelmana oli uudistaa Surface-laitteet ensi vuoden alussa Windows 10:n niin sanotun Redstone 2 -päivityksen julkaisun yhteydessä. Syksyllä päivitettävistä laitteista ei ole kuitenkaan tarkempaa tietoa, mutta Microsoft voi käyttää tilaisuutta hyväksi esimerkiksi ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Miksi Windows 10?

  -Windows 10 on spywarea (nuuskintaohjelmisto) Microsoftin oman määritelmän mukaan.

  Lähde: https://www.microsoft.com/en-us/safety/...are-whatis.aspx

  -Windows 10 hajotti täyden levy-enkryptauksen (Truecrypt/Veracrypt), jotka ovat ainoita levyn-enkryptaus työkaluja Windowsille ilman taka-ovia.

  -Jotkut valittavat rikkinäisitä ajureista, Windows 10 päivitys korvaa toimivat ajurit rikkinäisillä ja on raportoitu jopa kuvakansioiden katoamisesta (!) Omat kuvat hakemistosta. Mitä Microsoft tekee ihmisten henkilökohtaisten kuvien kansiossa ylipäätään?

  -Virheilmoitukset eivät ole avuliaita. ("jotakin tapahtui")

  -Koska WIndows 10 käyttää securebootia, se on se on paljon vaikeampi asentaa uudelleen.

  -Kirjautuminen koneellesi tapahtuu Microsoft-tilin kautta, joka on omituista koska koneesi voi olla myös offline-tilassa. On raportoitu ongelmia myös salasanan muuttamisen kanssa.

  -Käynnistysvalikko sisältää mainoksia enenevissä määrin.


  -Jopa pasianssi on saatu muutettua huonompaan suuntaan ja lisäksi jopa sekin tuo usein esiin mainoksia.

  -Windows versiot versiot paitsi 10 on havaittu jumittavan tällä hetkellä. Lähetteleekö mikkis päivityspakettien lomassa konetta hidastavia softia joilla sitten käyttäjät saadaan kääntymään 10 puoleen?

  -Windows 10ssä on vakiona keylogger (näppäinpainallustallenin) päällä. Kaikki tiedot tietyin väliajoin eteenpäin kirjautumisiasi myöten. Microsoft puhuu "käyttäjäkokemuksen parantamisesta"...
 • #2
  Huokaus... 🙄

Vastaa tähän viestiketjuun