Windows 10:n Anniversary-päivitys rikkoi miljoonia web-kameroita

uutinen julkaistu:20 elokuuta, 2016

Elokuun alussa julkaistu Windows 10:n vuosipäivitys on tehnyt miljoonista USB-liitäntään kytkettävistä web-kameroista käyttökelvottomia. Käytännössä ongelma voi näkyä esimerkiksi kuvan jäätymisenä Skypen videopuheluissa. Thurrot.com kertoo ongelman johtuvan todennäköisesti siitä, että Windows 10 tukee Anniversary-päivityksen myötä USB-web-kameroissa ainoastaan YUY2-videonpakkausstandardia ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Lisäksi kyseinen päivitys rikkoi kaikkien xboxone ohjaimien toiminnan. Oculus riftin foorumit täyttyi aika äkkiä aiheesta kun kyseinen ohjain sattuu olemaan laitteen virallinen ohjain toistaiseksi.

  Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.
 • #2
  Jokainen isompi Windows 10:n päivitys on minulla rikkonut jonkun ajurin. Pääasiassa Xbox 360:n langattoman ohjaimen, mutta myös näytönohjaimen (AMD 280X) on mennyt välillä. Anniversary ei todellakaan ollut poikkeus, vaan oikeastaan piste i:n päälle. Logitechin kameraa en ole edes uskaltanut kokeilla.

  Ottaa ottaan tuollainen, että pitää päivitysten jälkeen alkaa säätämään taas aivan kuin olisi pistänyt uuden asennuksen.

  Antamani neuvot perustuvat omaan kokemukseen. Jos mielestäsi ne ovat puutaheinää, kerro toki.
 • #3
  Mulla päivityksen jälkeen kone satunniasesti jumittuu, tämä alkoi tietty sen 10 päivän jälkeen, joten en voi enää palata takaisin...
 • #4
  Ostin 1,5 kk sitten uuden koneen ja päivityksen jälkeen ethernet ei toimi onneksi oli langaton nappula kotona että pääsi nettiin.Soitin Microsoftille ja vastaus oli päivitä ajurit mutta kun ei ole uusia ajureita.
 • #5
  Originally posted by ekivan:
  Ostin 1,5 kk sitten uuden koneen ja päivityksen jälkeen ethernet ei toimi onneksi oli langaton nappula kotona että pääsi nettiin.Soitin Microsoftille ja vastaus oli päivitä ajurit mutta kun ei ole uusia ajureita.
  Juuri näin Microsoft toimii. Valehtelee ja manipuloi käyttäjää. Jos palaat asiaan, et tule saamaan vastausta.

  Kannattaa oikeasti alkaa harkitsemaan sitä Linux-käyttöä, nyt kun esim. Ubuntu on jo aivan samalla viivalla ja useissa asioissa helpompikin kuin Spydows.

Vastaa tähän viestiketjuun